myskill-logo

MySkill

Average Rating4.99
180 Reviews
4 Courses

MySkill is an Indonesian-based training provider offering online, part-time bootcamps covering topics like data science (8 weeks), product management (10 weeks), UI/UX design (5 weeks), data analysis (5 weeks), and digital marketing (6 weeks). Students will graduate with a portfolio to show potential employers. MySkill is designed for complete beginners and no experience is necessary to apply. MySkill is designed to prepare students for roles in tech after graduati...

180 MySkill Reviews

Sort by
Filter by
  • Dian
    Applicant • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 16, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Good and Helpful.

    Pengalaman ikut Bootcamp DigMar sangat membantu dalam memahami dasar-dasar DigMar. Selain itu, yang saya suka adalah peserta Bootcamp bukan hanya mendapat materi tetapi juga ada praktik nya secara langsung baik individu maupun project bersama team. Terakhir, saya suka dengan mentornya yang bagus komunikasinya dalam menyampaikan materi, bisa menghidupkan kelas yang diakan melalui virtual ini dan mentoring team project nya sangat membantu. Semoga MySkill terus bertahan dan berkembang untuk...
    Report
  • Faiz Hadiyan Firza
    Student • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    KEREN BGT KAK ANGGA, SIMPEL TAPI FUNDAMENTAL

    Membahas dari banyak hal, marketing, riset, bangun bisnis, dan ketahanan dalam kegagalan. Mulai dari pengalaman kak Angga, kegagalan dalam berbisnis, dan strategi-strategi dalam mengembangkan marketing berbasis digital sesuai funnel yang ada
    Report
  • Risa
    Freelancer • Graduate • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Bootcamp Myskill Luar Biasa & Terjangkau

    Ikut Bootcamp Digital Marketing pada bulan April 2022 karena harganya terjangkau banget dari bootcamp lainnya. Setelah masuk kelas bootcamp, wow gak nyangka, ternyata ilmunya banyak banget yang didapat. Pengajarnya juga berpengalaman semua. Meskipun biaya bootcamp terjangkau, tapi ilmunya "daging" semua. Apalagi setelah jadi alumni bootcamp, masih dapet ilmu dari teman-teman yang lain. Gak nyesel lah ikutan Bootcamp di Myskill 👍👍
    Report
  • Indra Fernando Sianipar
    Applicant • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Greatttttttt

    Bagus keren Susana hidup karena interiaksi. Terimakasih buat team my skill dan ceo nya sudah bantu kita. Saya harap tetap sesuai dengan visi misinya kalau nanti myskill lebih terkenal lagi 
    Dan saya harap juga kedepannya untuk materinya lebih spesifik lagi yah karma ini buat pemula
    Report
  • Nanda I. Hadiyanti
    Marketer • Graduate • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Very Helpful

    Contains complete material and can be applied directly in the world of work.  Submission of material during learning is easy to understand. The material provided is very good even for people who are completely new to digital marketing. Very helpful!
    Report
  • M. Adlan Sayuti
    Graduate • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Funny, Understood

    MySkill merupakan tempat belajar untuk mengembangkan skill di bidang teknologi. Dengan mengikuti bootcamp Digital Marketing memberikan saya ilmu untuk lebih improve skill dan pastinya membantu untuk mengembangkan karir di bidang Digital Marketing ke depannya. 
    Pokoknya approved deh belajar dengan tim MySkill! 
    Report
  • Lainufar rofiu
    Student • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    bootcamp taught directly by the owner

    This course really gave me a thorough overview of digital marketing. The tutor is really expert in this subject and gave me a lot of new insights. Highly recommended for those who want to learn digital marketing from the basics.
    Report
  • Bramantyo Tejasputra
    Student • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Sesuai ekspetasi

    Bootcamp ini sangat mantap & value for money. Dengan materi yang komprehensif, penjelasan yang mudah dimengerti & mudah untuk diakses, membuat saya mampu belajar banyak dari sini.
    Setelah saya berencana untuk beralih mencari pekerjaan di bidang digital marketing, saya mulai mencari lembaga yang mampu memberikan pelatihan secara seimbang baik dari sisi kualitas maupun biaya yang dikeluarkan. Dan ternyata saya menemukan MySkill, dengan keseimbangan yang telah disebutkan sebelumn...
    Report
  • Yusmaniar Ratna Tanjung
    Graduate • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Insightful Bootcamp

    Belajar di Myskill jadi pengalaman pertama ikutan Bootcamp and it was such an Amazing experienced. Materinya oke, mentornya asik dan seru menyampaikan materinya.
    Kelasnya interaktif dan insigtful. dengan harga yang affordable kita udah dapet materi yang oke banget
    Report
  • Fahmi Faisal
    Asst. Marcomm Manager • Applicant • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Great place to learn

    I joined many learning program from myskill. All the course is great and insightful, easy to understand and applicable for my job
    I hope all the course will be usefull for my career path 
    Report
  • Z Moh Radhi Al Hafiedz
    Graduate • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Myskill is My lifesaver

    Myskills memberikan kesempatan bagi semua orang agar memiliki kemampuan yg sangt diperlukan saat ini. Salah satunya adalah digital marketing yg saya pilih. Materinya betul2 sangat menarik dan outstanding. Para tutor juga sangat berpengalaman karena latar belakang yang hebat. Tentunya CEOnya yang sangat hebat dan keren.
    Report
  • Fandy
    Applicant • Digital Marketing • Online
    Verified by LinkedIn
    Jan 15, 2023
    Overall Experience
    Instructors
    Curriculum
    Job Assistance

    Cheap Price But The Tutor Is an Expert and Experienced

    Cheap Price But The Tutor Is an Expert and Experienced. The tutor can answered all our questions because they all have experienced more than 10 years in big company. The price is also really cheap for a 20 class for around 7 weeks. I get many new good insight too that I can get from self study.
    Report

MySkill Alumni Outcomes

Recent MySkill News

Jess Feldman
Published January 03, 2023
Course Report · 2022: The Year in Review for Coding Bootcamp News As we wrap up 2022, we’re reporting on the biggest coding bootcamp news about fundraises and new campuses that we saw in December. A new study released this month detailed how to increase bootcamp graduate outcomes in today’s job market. A tech-recruiter-turned-software-engineer weighs in on why employers need to update th...

Frequently Asked Questions

Is MySkill worth it?
+
Is MySkill legit?
+
Does MySkill offer scholarships or accept the GI Bill?
+
Can I read MySkill reviews?
+
Is MySkill accredited?
+
FAQs

How much does MySkill cost?

MySkill costs around Rp550,000. On the lower end, some MySkill courses like UI/UX Research and Design cost Rp350,000.

What courses does MySkill teach?

MySkill offers courses like Data Analysis, Digital Marketing, Product Management, UI/UX Research and Design.

Where does MySkill have campuses?

MySkill teaches students Online in a remote classroom.

More Information
Guarantees Job
Job Assistance
Includes Housing
Offers Corporate Training
Accepts GI Bill
Is MySkill worth it?
-
Employment Rate
-
Graduation Rate
-
Median Salary
Recent MySkill News

Get our FREE Ultimate Guide to Paying for a Bootcamp

By submitting this form, you agree to receive email marketing from Course Report.

Get Matched in Minutes

Just tell us who you are and what you’re searching for, we’ll handle the rest.

Match Me